Λίγα λόγια για εμάς & τη φιλοσοφία μας

Το 1982 ιδρύσαμε την εταιρεία DECO STOR, στην Αθήνα, για να καλύψουμε την ανάγκη των πελατών μας στην αισθητική διαμόρφωση του χώρου τους, με ποιοτικής κατασκευής στόρια, περσίδες και πολλά ακόμη προϊόντα εσωτερικής σκίασης.

Έχοντας στο ενεργητικό μας εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες, συνεχίζουμε την ανοδική πορεία μας, δίνοντάς σας, καθημερινώς, τις απαντήσεις που ψάχνετε στον τομέα των ειδών σκίασης.

Η στρατηγική και η φιλοσοφία της DECO STOR

Η πλούσια γκάμα χρωμάτων και σχεδίων, καθώς και η ποικιλία σε ξύλινα, μεταλλικά και υφασμάτινα είδη που διαθέτουμε, μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε λύσεις που θα καλύψουν τις απαιτήσεις σας για την κατοικία σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Οι διακοσμητές μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και τις κατάλληλες γνώσεις, ώστε να σας προτείνουν την καλύτερη αισθητικά και οικονομικά συμφέρουσα κατασκευή που θα καλύψει τις ανάγκες σας, αλλά και τα γούστα σας.

Ένας συνεργάτης μας επισκέπτεται το χώρο σας και εξετάζει τη διαρρύθμιση της οικίας σας ή του χώρου εργασίας σας, με προγραμματισμένο ραντεβού, και έπειτα προχωράει στην αξιολόγηση και στην πρόταση του ιδανικού, για τα δεδομένα σας, συστήματος σκίασης.

Για εμάς, αυτό που προέχει είναι να σας παρέχουμε ποιότητα και αξιοπιστία σε όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε, για αυτό και συνεργαζόμαστε, εδώ και δεκαετίες, με τους μεγαλύτερους και πιο φημισμένους οίκους του εξωτερικού.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας θα αναλάβει την κατασκευή, στο νέο ιδιόκτητο κτίριο της εταιρείας μας, με τον πιο υπερσύγχρονο εξοπλισμό και, κατόπιν, τα συνεργεία μας θα αναλάβουν την τοποθέτηση στο περιβάλλον που μας έχετε υποδείξει.

Μένοντας ενήμεροι για τις νέες τάσεις της αγοράς, αλλά και για τις τελευταίες τεχνολογίες στο χώρο των συστημάτων σκίασης, στην DECO STOR φροντίζουμε ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας, ανά πάσα ώρα και στιγμή τις χρειαστείτε.

Γιατί το δικό σας χαμόγελο... είναι η δική μας ανταμοιβή!

parallax background

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε τον εκθεσιακό μας χώρο και αφήστε μας να κάνουμε την ιδέα σας... πραγματικότητα!