Επαγγελματική εγκατάσταση εσωτερικών συστημάτων σκίασης, για κάθε χώρο!

Η DECO STOR, εδώ και 40 χρόνια προσφέρει, όχι μόνο τα πιο υψηλής ποιότητας είδη σκίασης εσωτερικού χώρου, όπως περσίδες και στόρια, αλλά και υπηρεσίες, όπως εγκαταστάσεις, κατασκευές και τοποθετήσεις, εξυπηρετώντας σας σ’ όλη την Αθήνα.

 

Υπηρεσίες

Εκτυπώσεις

Όσον αφορά τις ρολλοκουρτίνες, υπάρχει η επιπλέον δυνατότητα της εκτύπωσης πάνω σε ύφασμα, οποιουδήποτε λογοτύπου, διαφημιστικού μηνύματος, κειμένου ή φωτογραφίας που εσείς επιθυμείτε για το χώρο σας.

Αποτελεί μια δυνατότητα που πολλοί επαγγελματίες εκμεταλλεύονται για να προβάλλουν καλύτερα την επιχείρησή τους.

Αφού μας προμηθεύσετε με το υλικό που θέλετε να εκτυπώσουμε πάνω στο ύφασμα της αρεσκείας σας, θα σας εγγυηθούμε για ένα αισθητικό αποτέλεσμα που θα σας αφήσει πλήρως ικανοποιημένους, με άκρως συμφέρουσα κοστολογικά πακέτα.

Επιμετρήσεις – τοποθετήσεις

Εφόσον πήρατε την απόφαση να σκιάσετε - διακοσμήσετε εσωτερικά το χώρο σας, έχετε τις εξής επιλογές:

Επιλογή Α – Επίσκεψη από Συνεργάτες:

Προγραμματίζουμε ένα ραντεβού επίσκεψης στο περιβάλλον που σας ενδιαφέρει, οπουδήποτε στην Αθήνα βρίσκεται, και, κατά τη διάρκεια του οποίου, θα επιμετρήσουμε τα ανοίγματα που θέλετε να καλύψετε, θα δειγματίσουμε επί τόπου και θα σας προτείνουμε τις επαγγελματικές μας προτάσεις, σε περσίδες, στόρια ή σ’ όποιο άλλο προϊόν επιθυμείτε.

Στη συνέχεια, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, με τη δεύτερη επίσκεψή μας, ολοκληρώνουμε την εγκατάσταση, σας καθοδηγούμε με τη λειτουργία του εκάστοτε συστήματος σκίασης και σας συμβουλεύουμε για τις απαραίτητες διαδικασίες συντήρησής του.

Επιλογή Β – Απομακρυσμένη Καθοδήγηση:

Εάν επιθυμείτε να αποφύγετε τις επιτόπου υπηρεσίες επιμέτρησης - εγκατάστασης, έχετε τη δυνατότητα να μας καλέσετε και, έπειτα από συνεννόηση, να σας καθοδηγήσουμε τηλεφωνικώς στη διαδικασία επιμέτρησης.

Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη και περάσετε από την έδρα μας για την παραλαβή της, θα σας εξηγήσουμε και τη διαδικασία τοποθέτησης, παρέχοντάς σας και τα απαραίτητα εξαρτήματα.

Επισκευές

Εάν τα είδη σκίασης που έχετε στο σπίτι σας ή στο γραφείο σας έχουν παλιώσει ή έχουν υποστεί τη φυσιολογική φθορά του χρόνου, η εταιρεία μας αναλαμβάνει να κάνει εκτίμηση του κόστους και του χρόνου επισκευής επί τόπου ή και, σε ειδικές περιπτώσεις, στο εργαστήριό μας.

Τα εξαρτήματα που θα χρησιμοποιήσουμε στην DECO STOR και η ποιότητα της εργασίας μας θα εξασφαλίσουν ότι τα αγαπημένα σας είδη σκίασης θα ξαναλειτουργούν σαν καινούρια, για πολλά χρονιά ακόμη.

parallax background

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε τον εκθεσιακό μας χώρο και αφήστε μας να κάνουμε την ιδέα σας... πραγματικότητα!