Καινοτόμες & λειτουργικές λύσεις για την καθημερινότητά σας!

Στην DECO STOR, με έδρα την Αθήνα, απασχολούμαστε εδώ και τουλάχιστον 4 δεκαετίες στο εμπόριο προϊόντων εσωτερικής σκίασης, όπως περσίδες, στόρια, ρόμαν, ρολλοκουρτίνες και πολλά άλλα.

Στη συλλογή μας καταλογίζονται είδη που εξυπηρετούν τόσο τις ανάγκες των ιδιωτών, όσο και των επαγγελματιών, για τις κατοικίες τους και, αντίστοιχα, για τις επιχειρήσεις τους.

Η έμπειρη ομάδα μας εργάζεται καθημερινώς και ενημερώνεται συνεχώς στα θέματα νέων τεχνολογιών, προσφέροντάς σας άκρως λειτουργικές και υψηλής αισθητικής λύσεις στην καθημερινότητά σας.

Διαθέτουμε:

Κάθετες περσίδες

Οι κάθετες περσίδες είναι μια από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων και έτσι εξηγείται ότι βρίσκονται στην αγορά για αρκετές δεκαετίες. Το μυστικό της διαχρονικότητάς τους έγκειται στο γεγονός ότι η ιδέα κάθετων λωρίδων υφάσματος που μαζεύονται στο πλάι, αλλά και ταυτόχρονα περιστρέφονται για να ρυθμίσουν τη φωτεινότητα, ήταν και είναι πολύ ελκυστική.

Στο πέρασμα των χρόνων βέβαια το είδος, η ποιότητα και το φινίρισμα των υφασμάτων εξελίχθηκε τόσο, ώστε σήμερα οι κάθετες περσίδες να αποτελούν βασική επιλογή οικιακής διακόσμησης. Εμείς διαθέτουμε τεράστια γκάμα χρωμάτων και τύπους υφασμάτων που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο και θα ταιριάξουν σε κάθε χώρο.

Οριζόντιες περσίδες (στόρια)

Οι οριζόντιες περσίδες, ή αλλιώς στόρια, είναι η πιο συνηθισμένη κατηγορία εσωτερικών ειδών σκίασης από τότε που αυτά συστήθηκαν σαν προϊόντα. Η κατασκευή τους είναι εξ ολοκλήρου από κράμα αλουμινίου και η δυνατότητά τους τόσο να περιστρέφονται, όσο και να μαζεύονται, τα καθιστά από τις πιο πρακτικές αλλά και δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων.

Για αυτό άλλωστε τα οριζόντια είδη είναι κατάλληλα για οποιοδήποτε χώρο εσείς επιλέξετε, από την αποθήκη σας ή τον εργασιακό σας χώρο, μέχρι το σαλόνι του σπιτιού σας. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων στη συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά και τύπους αλουμινίου σε διάφορες διαστάσεις, που θα ταιριάξουν σε κάθε περίπτωση.

 • Οριζόντιες Πέρλα

  Οριζόντιες περσίδες που κατασκευάζονται με λάμα πλάτους 25mm. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα αλουμίνια εκείνα που είναι ανάγλυφα στην επιφάνειά τους ή το βάψιμό τους αφήνει εντύπωση πέρλας. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτών των αλουμινίων είναι τα έντονα χρώματα που θα ζωηρέψουν το χώρο σας.

 • Οριζόντιες Μονόχρωμες

  Οριζόντιες περσίδες που παράγονται με πλάτος λάμας 16 – 25 – 35 και 50mm. Κατασκευάζονται κατά παραγγελία στις διαστάσεις που επιθυμείτε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, και υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.
  Στηρίζονται σε τοίχο, οροφή ή ψευδοροφή, ανάλογα με την περίπτωση, ενώ η δυνατότητα χειρισμού είναι ανάλογη με την επιλογή σας. Στα συγκεκριμένα είδη υπάρχει και η δυνατότητα ηλεκτροκίνησης. Όλα τα μέρη της κατασκευής είναι βαμμένα ηλεκτροστατικά, ομοιόμορφα για ένα αισθητικά ομοιογενές αποτέλεσμα.

 • Οριζόντιες Εμπριμέ

  Οριζόντιες περσίδες που παράγονται με πλάτος λάμας 25mm. Το κύριο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου τύπου περσίδας έγκειται στο βάψιμό της, το οποίο γίνεται ηλεκτροστατικά και μιμείται τύπους ξύλου.
  Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι ανάλογο μιας ξύλινης περσίδας, χωρίς όμως να έχουμε μια εξίσου βαριά κατασκευή. Το όλο σύνολο (ανωκάσι – λάμα – κατωκάσι) είναι ομοιόμορφο και η στήριξη γίνεται σε τοίχο, ταβάνι, ψευδοροφή κ.τ.λ.

 • Οριζόντιες Διάτρητες

  Οριζόντιες περσίδες που κατασκευάζονται με λάμα πλάτους 25mm. Αυτός ο τύπος περσίδας διαφοροποιείται στο γεγονός ότι η λάμα στην επιφάνειά της έχει μικρές οπές, σε συγκεκριμένη διάταξη, ώστε να επιτρέπει λίγο περισσότερη φωτεινότητα (σχεδόν 10%) αλλά και ορατότητα, συγκριτικά με τις άλλες.
  Έτσι, και με τις περσίδες τελείως κλειστές, η παρουσία του φωτός θα είναι αισθητή στο χώρο σας αλλά σε καμία περίπτωση ενοχλητική. Όπως και με τις άλλες περιπτώσεις, η στήριξη γίνεται με όλους τους τρόπους.

Ρόμαν κουρτίνες

Το ρόμαν είναι ένα είδος σκίασης το οποίο συναντάται σχεδόν αποκλειστικά σε οικιακούς χώρους. Αποτελεί βασική πρόταση εσωτερικής διακόσμησης γιατί το στυλ του μπορεί να συνδυαστεί με χώρους που ακολουθούν ένα πιο μοντέρνο ύφος, αλλά και με αυτούς που έχουν υιοθετήσει ένα στυλ πιο κλασσικό και διαχρονικό.

Είναι ένα πολύ όμορφο και προσεγμένο είδος το οποίο δένει αρμονικά με κάθε περιβάλλον, χωρίς να υπολείπεται καθόλου σε ό,τι αφορά τη σκίαση σε σχέση με τα υπόλοιπα ειδή. Η ανάρτησή του γίνεται με όλους τους τρόπους (ταβάνι, ψευδοροφή, γυψοσανίδα κ.λπ.) και είναι τόσο προσεγμένη ώστε να μη φαίνεται το παραμικρό ψεγάδι.

Ξύλινες περσίδες

Οι ξύλινες περσίδες ανήκουν στην ευρύτερη κατηγορία των οριζόντιων περσίδων. Κατασκευάζονται από μασίφ, ειδικά επεξεργασμένο ξύλο, το οποίο διαμορφώνεται για να ταιριάξει στα ανοίγματα των παραθύρων σας. Το Κατωκάσι είναι και αυτό εξ ολοκλήρου μασίφ ξύλο, ενώ στην κατασκευή περιλαμβάνεται και ξύλινη μετώπη, ώστε το σύνολο να δείχνει ομοιόμορφο.

Η ξύλινη περσίδα είναι μια όμορφη και πολυτελής κατασκευή, και αποτελεί κυρίως είδος εσωτερικής διακόσμησης, χωρίς όμως να αμελεί τον ουσιαστικό ρόλο που είναι η σκίαση. Γι’ αυτό το λόγο προορίζεται κυρίως για οικιακούς χώρους, αλλά και χώρους εστίασης (καφετέριες, εστιατόρια κ.τ.λ.).

 • Ξύλινες Περσίδες 25

  Ξύλινες περσίδες που το πλάτος της κάθε λωρίδας ξύλου είναι 25mm. Η κατασκευή έχει ασορτί ξύλινο κατωκάσι και μετώπη, η οποία καλύπτει το μηχανισμό. Μπορείτε να την παραγγείλετε με ταινία ή σκαλιέρα.
  Όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ που χρησιμοποιούνται είναι επίσης ξύλινα. Εξαιτίας του βάρους της κατασκευής, χρησιμοποιούνται πολύ ανθεκτικά εξαρτήματα μηχανισμού, αλλά και χειριστήρια περιστροφής.

 • Ξύλινες Περσίδες 35

  Ξύλινες περσίδες που το πλάτος της κάθε λωρίδας ξύλου είναι 35mm. Πολύ όμορφη και προσεγμένη κατασκευή για την οποία υπάρχουν πολλά χρώματα φυσικού ξύλου και μη.
  Και σε αυτή την περίπτωση, όλα τα αξεσουάρ είναι ξύλινα και μπορεί να διατεθεί με σκαλιέρα ή με ταινία. Η στήριξη μπορεί να γίνει σε τοίχο, ταβάνι, ψευδοροφή ή αλουμίνιο.

 • Ξύλινες Περσίδες 50

  Ξύλινες περσίδες που το πλάτος της κάθε λωρίδας ξύλου είναι 50mm. Είναι πολύ επίκαιρες τα τελευταία χρόνια και αποτελούν βασική πρόταση των διακοσμητών, για αυτό και τις συναντούμε κυρίως σε χώρους όπως καφέ και εστιατόρια.
  Υπάρχουν πολλές επιλογές χρωμάτων, αλλά δίνεται και η δυνατότητα χρησιμοποίησης ταινίας ή και σκαλιέρας. Το ξύλο που χρησιμοποιείται είναι υψηλής ποιότητας μασίφ, βαμμένο, και συνοδεύεται από όμοια αξεσουάρ.

Ρολλοκουρτίνες (roller)

Οι ρολλοκουρτίνες (roller) είναι μια σχετικά φρέσκια πρόταση στο χώρο της εσωτερικής σκίασης. Το κύριο χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας τους είναι η απλότητα και η φινέτσα. Υφάσματα υψηλών προδιαγραφών που καλύπτουν επιβλητικά τα εσωτερικά ανοίγματα των χώρων σας και που ανεβοκατεβαίνουν για να ρυθμίσουν τη φωτεινότητα.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες υφασμάτων στις ρολλοκουρτίνες και εμείς έχουμε επιλέξει να σας προτείνουμε αυτές που, και ποιοτικά αλλά και αισθητικά, θα ταιριάξουν απόλυτα στο χώρο σας, με χρώματα μοντέρνα, ζεστά αλλά και πιο έντονα, που θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σας.

 • Ρόλερ Blackout

  Ρολλοκουρτίνες που κατασκευάζονται με ύφασμα πλήρους συσκότισης. Είναι υφάσματα ειδικά επεξεργασμένα, ώστε να αποτρέπουν, όχι μόνο τον ήλιο αλλά και το φως, από το να εισέλθουν στο χώρο σας, επιτυγχάνοντας το πλήρες σκοτάδι.
  Είναι κατάλληλα για αίθουσες προβολών αλλά και χώρους που απουσιάζουν τα εξωτερικά ρολά. Επειδή τα συγκεκριμένα υφάσματα είναι αρκετά βαριά, οι μηχανισμοί και τα εξαρτήματά τους είναι ιδιαιτέρως ανθεκτικής φύσεως.

 • Ρόλερ Διάτρητα

  Ρολλοκουρτίνες που κατασκευάζονται με υφάσματα διάτρητα. Η ιδιαιτερότητά τους είναι οι μικρές οπές στην επιφάνειά τους, σε συγκεκριμένο σχήμα, που επιτρέπουν περισσότερο φως στο χώρο.
  Είναι ιδιαιτέρως όμορφα υφάσματα και η παρουσία τους σε ένα χώρο προσδίδει περισσότερο κύρος και δίνει έναν αέρα πολυτέλειας. Η εγκατάστασή τους μπορεί να γίνει είτε σε τοίχο είτε σε ταβάνι.

 • Ρόλερ Μονόχρωμα

  Ρολλοκουρτίνες που κατασκευάζονται με ύφασμα υψηλής ποιότητας, κατάλληλο για το συγκεκριμένο τύπο εφαρμογής. Τα υφάσματα αυτά επιτρέπουν την ύπαρξη φωτός στο χώρο αλλά αφήνουν τον ήλιο έξω.
  Υπάρχουν σε πανέμορφα χρώματα, με μεγάλη ποικιλία. Οι μηχανισμοί ανάρτησης που χρησιμοποιούμε ποικίλουν, ανάλογα με το βάρος του υφάσματος και το μήκος του ανοίγματος που θέλετε να καλύψετε.

 • Ρόλερ Σχεδίου

  Ρολλοκουρτίνες που κατασκευάζονται με υφάσματα σχεδίου. Όπως προδίδει το όνομά τους, είναι υφάσματα υψηλών προδιαγραφών με ανάγλυφα σχέδια στην επιφάνειά τους.
  Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο σαλόνι σας, στο παιδικό σας δωμάτιο, αλλά και στον εργασιακό σας χώρο (γραφείο) και σίγουρα θα έχετε ένα άκρως αισθητικό αποτέλεσμα. Όπως και τα απλά, έτσι και τα υφάσματα σχεδίου επιτρέπουν το φως στο χώρο σας, αλλά όχι τον ήλιο.

Αποκτήστε τα ιδανικά για εσάς είδη σκίασης, ώστε να:

 • Συμπληρώσετε τη διακόσμηση του χώρου σας, βάσει της δικής σας προσωπικής αισθητικής.
 • Ρυθμίζετε εσείς την είσοδο του φυσικού φωτός που εισέρχεται στο περιβάλλον σας.
 • Δημιουργήσετε πρωτότυπες ιδέες και μινιμαλιστές «πινελιές» με εφέ φωτισμού.
 • Διαμορφώσετε την αντανάκλαση του εξωτερικού φωτός στην οθόνη του υπολογιστή ή της τηλεόρασης.
 • Κάνετε το χώρο σας να μοιάζει μεγαλύτερος, με τις ανάλογες γωνίες εισχώρησης φωτός.

Συμβουλευτείτε το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, στην DECO STOR στην Αθήνα, σχετικά με τα στόρια, τις περσίδες και τα υπόλοιπα προϊόντα σκίασης που διαθέτουμε, και ανανεώστε σήμερα το στυλ του σπιτιού σας ή και της επιχείρησής σας!

parallax background

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε τον εκθεσιακό μας χώρο και αφήστε μας να κάνουμε την ιδέα σας... πραγματικότητα!